Количество: 0 В общей сложности: 0.00 EUR Просмотр корзины

Privatumo ir slapukų politika

1. BENDROSIOS NUOSTATOS

1.1. Ši privatumo politika reglamentuoja Ausnė, UAB tinklapio www.auraplus.eu (toliau – tinklapis) lankytojo ir/arba Ausnė, UAB elektroninės parduotuvės kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus, slapukų naudojimo tvarką bei tinklapyje talpinamo turinio autorines teises.

1.2 Ausnė, UAB gerbia Jūsų privatumą, todėl užtikrina Jūsų asmeninės informacijos, pateiktos Ausnė, UAB tinklapyje, saugumą ir konfidencialumą pagal Privatumo politikoje išdėstytas sąlygas.

1.3 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

2. ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS, TVARKYMAS IR SAUGOJIMAS

2.1 Ausnė, UAB elektroninėje parduotuvėje ir/arba tinklapio užklausos formoje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad Ausnė, UAB juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei LR teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

2.2. Ausnė, UAB įsipareigoja parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.

2.3. Ausnė, UAB elektroninėje parduotuvėje ir/arba tinklapio užklausos formoje Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita formoje pateikta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

2.3.1 Apdoroti ir vykdyti Jūsų prekių užsakymus;

2.3.2 Pateikti gaminių pasiūlymus pagal Jūsų užklausą;

2.3.3 Išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);

2.3.4 Vykdyti kitus pardavimo įsipareigojimus.

3. SLAPUKŲ NAUDOJIMO TVARKA

3.1 Informuojame, jog,  siekiant Jums pasiūlyti sklandų informacijos pateikimą bei visavertes paslaugas, Ausnė, UAB tinklapyje ir elektroninėje parduotuvėje naudojami slapukai (angl. cookies). Slapukai yra įrašomi Jūsų kompiuteryje ar kitame Jūsų naudojamame įrenginyje ir yra naudojami tam, kad galėtume užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę, atpažindami Jus kaip ankstesnį svetainės naudotoją; vykdant Jūsų pirkimą elektroninėje parduotuvėje; renkant svetainės lankomumo statistiką.

3.2 Atidarydami Ausnė, UAB tinklapį ir naršydami toliau, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų išsaugoti Jūsų kompiuteryje, telefone, planšetėje ar kitame naudojamame įrenginyje.

3.3. Savo duotą sutikimą galite bet kada atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus. Jūs bet kada galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Informuojame, kad be slapukų negalėsite naudotis daugeliu Ausnė, UAB tinklapio privalumų, pagerinančių svetainės funkcionalumą. Taip pat be slapukų gali tinkamai neveikti kai kurios tinklapio funkcijos.

4. AUTORINĖS TEISĖS

4.1 Ausnė, UAB pasilieka visas autorines teises ir kitas nuosavybės teises į bet kokį Ausnė, UAB tinklapio turinį, kuris apima, bet neapsiriboja, tinklapyje pateikiamomis nuotraukomis, tekstais, aprašymais, techninėmis specifikacijomis, instrukcijomis, maketais, bendru tinklapio dizainu (angl. layout) ir kitomis unikalaus turinio formomis.

4.2 Griežtai draudžiama publikuoti ar kitaip naudoti Ausnė, UAB tinklapio turinį be Ausnė, UAB sutikimo. Naršydami Ausnė, UAB tinklapyje, Jūs sutinkate su šia sąlyga. Už jos pažeidimą taikomi veiksmai įstatymų numatyta tvarka.

5. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

5.1 Tolimesnis naudojimasis Ausnė, UAB tinklapio paslaugomis reiškia šios privatumo politikos laikymąsi.

5.2 Ausnė, UAB turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti privatumo politiką ir apie tai paskelbti tinklapyje. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami vadovaujantis geranoriškumo principu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.

Товар добавлен в корзину!
Корзина: 0.00 EUR
Просмотр корзины
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo ir slapukų politika.